2012. május 27., vasárnap

változásaim


Amióta ezeket a leveket iszom egyáltalán nem kívánom a szélsőséges ízeket, a csokoládé émelyítő édes ízét. Ott van előttem és azt érzem, hogy nem kell. Főleg, ha arra is gondolok, hogy milyen zsiradékot adnak hozzá...és egyebek...fujj...
De ezt úgyis csak az értheti, érezheti meg, aki kipróbálja. Egyre több életenergiánk marad, délutánra nem leszünk fáradtak. Mindez köszönhető a klorofillnak és az enzimeknek.

Próbáljátok ki, hamar hozzá lehet szokni és a szélsőségeinktől így megszabadulva a természetesség ölel át bennünket.:)

Ez az ital a zöldség és a gyümölcs kereszteződése(körte, narancs, fejes saláta)...Smoothie...ez az Angol neve...de én nem divatból, vagy valami hóbortból kezdtem el inni, hanem tudatossággal és ez hatalmas változásokat hozott az életembe...ideális irányba.
A saláta íze alig érezhető, de mégis benne van...sokan nem szeretik a salátát...így viszont a gyümölccsel együtt fogyasztva nagyon finom!:)
Amikor kicsik voltak a Gyermekeim, akkor is adtam nekik, minden reggel, de akkor még a zöldséges italokat mindig sósan...most egy új világ nyílt meg előttem...ami a lelkemben is új távlatokat nyitott:)

Szeretettel ajánlom Mindenkinek, aki úgy véli, hogy szeretne az EGÉSZsége felé indulni.:)...kezdetben napi egyszer...reggel...de később rájövünk, hogy akár háromszor is naponta, mert csak a segítségünkre van és nem a hátrányunkra:)

Az élet csupa változás...és ez a változás maga a gyógyulás(unk) is egyben.

A rég nem szolgáló beidegződéseinket is elfelejthetjük, ha nyitottak vagyunk az újra, az élettel teli dolgokra:).

Még egy fontos dolog...a szervezetünk méregtelenítése nélkül nincs gyógyulás. Ezért is fontos megérteni, hogy minél több denaturált dolgot eszünk, annál nagyobb feladatot adunk az emésztőrendszerünknek...ezek után jön a fáradtság és hosszabb távon a betegség. Megéri átgondolni, megemészteni:).


Legyen csodás a napotok!


Tibor

Nincsenek megjegyzések: