2011. október 1., szombat

szeptember 29 Mihály Arche ünnepeSoha nem árt tudatosítani Mihály Arche fontosságát, aki nem más, mint a korunk vezető Szelleme, akit úgy neveznek, hogy Korszellem.

Mihály nélkül soha nem tudnánk eljutni  Krisztushoz, mivel Mihály az az Arkangyal, aki jelenleg Arche rangban(egyel magasabb rang, mint az arkangyali)van és ezáltal Ő a Föld ideiglenes régense (jelenleg, de ez mindig változik) és a Krisztusi út védelmezője, felszabadítója.
Minden próbálkozás ami őt kihagyja csak tévútra vezet és falsabbnál falsabb információkhoz juthatunk.
Ennek belátása a korunk Emberének a legfontosabb feladata, mert ez által érezheti meg Krisztus MÁSODIK eljövetelét az éteri minőségében az ÉTERtestében (nem a fizikális testében).

Ez nagyon fontos dolog, mert sokan úgy vélik, hogy a második eljövetel is FIZIKÁLIS testben fog megtörténni.
Pedig egyszer már jelen volt Krisztus fizikális testben, másodszorra már éteri testben JÖTT EL.

Már eljött?
Igen!

Eljött.
Mindenkiben ott van a lehetőség, hogy ezt megértse és ez által tudatosabbá válva meg is érezhesse a megváltás erejét, ami a legnagyobb nehézségek idején is segítségünkre van...mert a megváltás ereje határtalan.


A korunk legnagyobb csapdája az, hogy fizikális testben várják Krisztust és a Földünk javulását, megváltozását is fizikális minőségben várják és nem akarjuk tudomásul venni a DEVOLÚCIÓT, a hanyatlást, ahogy egy Ember életében is eljön az az idő, amikortól már nem ugyanannyi, vagy több sejtje születik, mint, ami elhal.
Ahogy az Ember életében is van egy ilyen fél idő, úgy a Földünk életében is van...EVOLÚCIÓ-DEVOLÚCIÓ...ez a REND.Amíg ezen nem változtatunk, addig az anyag rabságában élve nem tudunk önmagunk és ez által a megoldásunk felé menni.


"A létbe helyezem magam
rendíthetetlenül.
Az élet ösvényén bizalommal lépkedek.

Egész élő lényemmel a szeretet ápolom.
Mindenbe reményt helyezek, amit csak csinálok,
Bizalmat ültetek gondolkodásomba,
Így élem az életemet, célomhoz ez vezet. "


  (Rudolf Steiner)NEM ÉN, HANEM KRISZTUS ÉNBENNEM!


Nincsenek megjegyzések: