2017. május 1., hétfő

célomFényképeimmel nem az a célom, hogy röghöz kössem a pillanatot, hanem valami újat , élettel telibbet vigyek bele, ami tovább enged gondolni.

A szabad gondolatnál nincs fontosabb.
A gondolatunkban vagyunk egyedül szabadok.
Az érzéseinkben, akaratunkban már nem.
Törekedni viszont ildomos a gondolat, érzés, akarat egyensúlyára, ami nagyon nehéz feladat, de ez az az út. amin érdemes járni.
Minél figyelmesebben éljük le az életünket, annál fontosabb lesz a másik ember is, mert az összefüggéseket már meg tudjuk így látni és az elkülönülés csapdájából kiszabadulunk.
Ez az egységtudat, karmatudat nem tesz felelőtlenné, nem engedi meg a meggondolatlan döntéseket, az idő előtti egység téves, gyors megvalósítására való törekvést nem támogatja, mert mindennek van egy meghatározott ideje.
Ha előbb, vagy később tesszük meg azt, aminek meghatározott ideje van, akkor a szélsőségbe esve a következményeket le kell aratnunk.
A Földünk állapota is ezt jelzi, a túl korai, vagy túl elmaradott cselekedeteket, aminek beláthatatlan következményeit előre nem is láthatjuk és hatalmas káoszként terheli most a lelkünket, a világunkat.

Nincsenek megjegyzések: