2017. május 31., szerda

jós



Az emberek szeretnek "jóshoz" járni.
Igazán semmi értelme nincs ennek. Talán az asztrális dolgokba beleláthatnak(mármint a "jósok"), de szubjektív saját megélt tartalommal vegyítik, ami igazán veszélyes.
A hozott asztrál sorsunk átalakítása a mi kezünkben van, a jelenünk nehézségeinek tudatosítása, elfogadása, feloldása a leghasznosabb dolog, amit tehetünk és ezáltal már nem leszünk kíváncsiak a jövőre, arra, hogy egyes magukat objektív látónak tartó emberekhez elmenjünk és szubjektív , veszélyes tartalommal nehezítsük meg az életünket.
A horoszkópunk egy következmény, egy olyan tükör, amit eddig véghezvittünk(legyen az jó, vagy rossz), amin mi magunk tudunk változtatni, de ennek az útnak a megvalósítása nem leányálom.
Mégis ez az az út. ami igazán segít és olyan biztonsággal lát el bennünket, olyan stabil lelkierőre tehetünk szert, amit már senki sem vehet el tőlünk.
Az önmegismerés útja ez, amikor ténylegesen a magunk kezébe vesszük az irányítást, ezzel együtt lemondunk a könnyen szerzett (megtévesztő)ismeretekről, és szintetizálva a tapasztalatainkat elkezdünk igazán élni.

Nincsenek megjegyzések: