2017. augusztus 3., csütörtök

rábízzuk

(Sixtusi-kápolna freskó-Raffaello)

Divatos motiváló videókkal, népszerű előadók siker előadásaival akarjuk betölteni(de inkább betömni) lelkünk védtelen részeit. Lelkünk gyógyulását rábízzuk ezen manipulált össznépi "heppeningek" adta eufóriára.
Szeretjük az önámítást, mert abban igazán nincs nagy felelősségünk, abban nem kell igazán szembesülni magunkkal, az egy olyan társadalmilag elfogadott  viselkedésminta, amit nem is kell megkérdőjelezni.
Hirtelen extraszenszekké válhatunk pár nap alatt és már meg is kezdhetjük felebarátaink gyógyítását.
Veszélyes terület ez, mégis könnyelműen hiszünk valami talizmánban, ami majd minket felment minden pancserságunk alól.
Emberi lelkekkel foglalkozni a legnagyobb felelősség, nem árt ezt az eszünkbe vésni és az instant gyógyítási kényszereinket levetkőzni.
A gyógyulás útja egyénenként változó és az előrehozott csodagyógyulások "ereje" az első konfrontálódás esetén szertefoszlik.
Számtalan hasonló esettel találkozhatunk, aminek az igazi üzenetét kellene felfognunk, hogy ténylegesen nincs semmilyen érdemi lelki stabilitás morális (belső-ezáltal külső) munka(változtatás) nélkül.
A hazugságaink felszámolása nagyon intim terület, ahol felnőhetünk magunkhoz, ahol már ténylegesen vállalni tudjuk magunkat a szintézis fényében.
Ezen gondolataimmal kívánok csodás, tudatos napot neked.
:)
:)
:)

                                                     

Nincsenek megjegyzések: