2012. január 14., szombat

MEGHÍVÓ( a belépés nem díjtalan...sőt!)

MEGHÍVÓ!

Szeretettel meghívlak önMAGadhoz 2012 07 22(vasárnap)-én, hogy ne csak mindig máshoz menj vendégségbe, hanem egy kicsit látogasd már meg magadat is, hogy végre felébredj arra, hogy ki vagy:)...felébredj és töröld ki a csipát a szemedből...hogy magadba látva észrevedd, hogy mennyire nem az vagy, mint amit eddig képzeltél magadról. Ideje észrevenned, hogy mennyire ragaszkodsz ehhez a mások által rád erőszakolt ruhához,hogy már le sem akarod venni. Megfelelésből kitűnő vagy, annak ellenére, hogy azt hiszed, hogy a magad elveit vallod, és úgy gondolod, hogy egyedi a stílusod!
El kell, hogy keserítselek, a nagy többség is ugyanígy viselkedik, ahogy te...egy kis embercsoportnak behódolva "éli" az életét, és ezen embercsoport úgy irányít benneteket, ahogy akar. Elhitette veletek azt, hogy az anyagi biztonság elérésével a boldogságot is megszerzitek.
Még mindig hisztek ebben és mindenen(Mindenkin) átgázolva megvalósítjátok az álmotokat.
Milyen álmok ezek?
Elgondolkodtál már rajta?
Persze, hogy nem...még arra sem vetted a fáradtságot, hogy észrevedd, hogy meg vagy vezetve.
Elhitették veled, hogy a boldogságot odakint kell keresned...ügyes propaganda, céltudatos varázslat.
Te, aki úgy véled, hogy élsz és te határozod meg a sorsodat, egyszer csak rádöbbensz arra, hogy addig, amíg ezen embercsoport kénye-kedve szerint irányíthat, addig egy helyben toporogsz, sőt egyre betegebb leszel.
De tovább is mehetünk, hogy ezen embercsoportot, aki az inkognitójából irányít, egy olyan erő hatja át, amit fizikálisan nem láthatunk.
Ez az erő egy olyan erő, amit úgy is nevezhetünk, hogy ANTI szeretet erő.
Ezen erő nélkülöz minden morált, jó szándékot, együttérzést...neki(k) csak egy a fontos...a HATALMON MARADÁS és ennek érdekében BÁRMILYEN ESZKÖZ bevetése, ami ezt megteremtheti.
A felszínen keresel(ünk)...és az igazi ok a fizikális érzékszerveinknek láthatatlan.
Ezt kell tudatosítani mindenkinek, egyénenként...ez a kor legnagyobb feladata, felébredni, hogy az igazi változás a SZELEMBEN történik először.
Mivel az igazi ok nem a fizikális síkon keresendő, ezért is ez a meghívó, hogy egy kicsit nézz magadba...látogasd meg magad és ne másokhoz menj jó tanácsért!...és a hibát már nem másban fogod keresni ezek után...remélhetőleg:).
Meghívlak MAgadhoz, hogy ébredj fel...ébredj rá arra, hogy az új kor elkezdődött már a Kali-yuga(sötét kor) befejeztével és ebben a folyamatban már már több mint egy évszázada benne vagyunk. Nem kell a 2012 -t várnunk...nem kell december 21 -et várni. A Káli-yuga kora végeztével egyre közelebb kerülhettünk a Szellemi szférákhoz, mert a sötétség ideje lejárt. Ez a változás sok ébredezést eredményezett, csak sajnos átestek sokan a ló másik oldalára és saját kis megváltóként hiszik, hogy ha összegyűlnek és meditálnak, kiüresítve a gondolataikat, vagy arra összpontosítva, hogy szeretettel gondolnak a Földre, már ezzel meg is váltották az útlevelüket egy másik dimenzióba.
Ez a legnagyobb becsapás jelenleg, felgyorsították a dolgokat és úgy hitették el, hogy az, aminek nagyon sok idő kell, elérhető morális pálfordulások nélkül, szinte azonnal. Ez az igazi álomvilág!

Kérlek gyere el MAGadhoz, ne felejtsd el! Hidd el Szeretettel várod MAGad, de valamiért mindig másnál kötsz ki és másnál kunyerálsz fals információkat. Összegyűlsz másokkal és üres frázisokkal tömitek tele az agyatokat, ami mögött semmi tartalom nincs, csak szenzációéhség.
Elhitették Veled, hogy elég csak szeretni...persze ez nagy dolog, de ha nincs mögötte a saját MAGod, , ha nincs mögötte OBJEKTÍV szellemi ismeret, csak kesze-kusza szubjektív nézetek, amiben az ismeret hiányában az Angyalokról szinte csak annyit tudunk, hogy van az Őrangyalom, maximum van Arkangyal...akkor igazán fogalmunk nincs a lényegről. Amíg a Napot, mint fizikális égitestet látjuk csak és nem vesszük észre a Nap lények áldásos munkáját(amik a Nap mögött munkálkodnak), addig csak a lelkünket adjuk oda egy zsarnok erőnek.
Ez a zsarnok erő a lelkünkre pályázik, szép, hangzatos, viszont fals információkkal teli közléseitől hemzseg az ezoterikus piac.
Egymást túlszárnyalni akaró "gyógyítók" versengenek a nagy közönség figyelméért, mindenen átgázolva mert egyébként nem tudnának életképesek lenni.
A nyilvánosság igénye nélkül ezek az Emberek halottak.

A másik nagy átverés az, amikor az érzéseket és a gondolatokat rezgésnek tekintik.
Isten nem REZGÉS!...nem a legmagasabb, legfinomabb rezgés!
Finomabb rezgésekkel akarnak az isteni minőséghez eljutni?...ez megint csak egy jó nagy szélhámosság.
Amikor érzünk, annak viszont lehet a testünkön fizikális változása, de maga az érzés nem fizikális dolog...ezért sem beszélhetünk rezgésekről, még finomabb rezgésekről.
De sajnos ez nagy divat lett..."én mos magas rezgésszámon vagyok, magas  a rezgésszintem!"...hangzik el milliószor naponta, de igazán ez is azt mutatja, hogy igazán semmi ismeret nem áll mögötte, csak jól hangzó frázisok.

Tényleg jó lenne, ha el tudnál jönni MAGadhoz.

A belépés nem díjtalan!
Sőt sokszor nagyon nagy árat fizetsz majd!
Néha olyan sokat, hogy azt is érezheted, hogy ennyiért nem is éri meg!
Dönthetsz...jössz, vagy maradsz?
Viszont jobban jársz, ha tényleg elkezdesz gondolkodni, annak ellenére is, hogy ezzel sok Embert fogsz elveszíteni, sok ember fog furcsa szemmel rád nézni,  mert Ők inkább szeretnek a régi"jól bevált" életmódukban, gondolat kiüresedésükben "élni"...ahol egymással karöltve emelik a rezgés szintjüket a végtelenségig és tovább:)...és azt hiszik, hogy emelkednek, de e közben még mélyebbre süllyednek, mint az anyag...sajnos.
Persze létezik egy olyan erő is, ami ezen önös(csak) érdekeket képviselő erő fölött áll...ami mindezeket felül írhatja és, ha ezzel TUDATOSAN azonosulunk, akkor felébredünk Csipkerózsika álmunkból...:)

Szeretettel:
Trencsényi Tibor.

Nincsenek megjegyzések: