2011. december 10., szombat

Advent harmadik hete


Az egyik legnehezebb dolog az életemben az, hogy azokat a pillanatokat, élethelyzeteket, amik bántóak számomra úgy kezeljem, hogy semmi sem véletlenül történik, és semmit sem tapasztalhatok csak úgy véletlenül, mert minden dolgot azért vonzok be, mert megérdemlem...pontosan úgy, ahogy van. Minden Ember élete pontosan azért olyan, amilyen, mert ezt érdemli. Persze ezt az ego nem akarja elfogadni és meg akar győzni arról, hogy mindenki hibás rajtunk kívül...csak mi vagyunk ártatlanok és szerencsétlenek.
Amíg ezen gondolatok nem lesznek teljesen természetesek, addig semmilyen ideális változást nem várhatunk el...mert nem is lesz!!! Ez a lélek alkímiája...persze ehhez sok álmatlan éjszaka, sok fájdalom és bukás szükséges, hogy tisztán el tudjuk fogadni. Bárcsak ne kellene az a sok fájdalom, csalódás!...akinek most úgy tűnik, hogy tudatlanságában úgymond jó az élete, előbb utóbb elér ahhoz a ponthoz, ahol az első buktató térdre kényszeríti...minél jobban nem akarja ezt elfogadni, annál nagyobb akadályokat gördít elé a KARMA. A egészséges, ideális KARMATUDATUNK hiánya jelenleg minden konfliktus okozója.

Advent harmadik hete következik. Ezen a héten a fehér gyertyát kell meggyújtanunk, hogy a BÁTORSÁG és a LÉLEKJELENLÉT erénye segítsen utunkon a továbbiakban. A fehér Angyal fog segíteni a továbbiakban, hogy BÁTRAN...a LELKÜNK JELENLÉTÉBEN tudjunk nem megfelelni a társadalomnak, ha azt kívánja tőlünk, hogy továbbra is hazugságban éljünk.
ADVENT idején egyre fokozottabban védtelenek vagyunk, ha nem érezzük át teljes tudatossággal ennek az ÜNNEPNEK a lényegét, sürgősségét, fontosságát.
Sokkal fontosabb, mint hinnénk!

Kívánom mindenkinek, hogy ébredjen fel Csipkerózsika álmából és legyen egyre tudatosabb önmagával szemben és ez által a világgal is.

Amikor meggyújtod a harmadik(fehér) gyertyát, akkor fény gyullad a lelkedben, a BÁTORSÁG és a LELKIERŐ erényének fénye, ami segít utadon, ebben a sötét, nehéz pillanatokban.
Ezen a héten(harmadik) sok olyan élethelyzetet tapasztalhatunk, amiben, ha nem vagyunk tudatosak, akkor elveszíthetjük ÖNMAGUNKAT, ehhez van szükségünk a lelkünk tudatos jelenlétére!!!

Sok Szeretettel!
Tibor.




A FEHÉR ANGYAL:
"Advent harmadik vasárnapján egy fehéren ragyogó angyal jön le a Földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakozik a szívében, és megérinti a fénysugarával. Azután ez a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz, egész testükhöz. Így, még aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s hasonlítani kezd az angyalokhoz, feltéve, hogy tiszta szeretet lakozik a szívükben. De ezt nem láthatja minden ember. Csak az angyalok látják, s azok, akiknek szintén ott van a szemében ez a fény. És csak ha ott van a szemükben ez a fény, akkor mehetünk el a karácsonyi gyermekhez és láthatjuk meg őt."

Nincsenek megjegyzések: