2011. december 13., kedd

mélyről jövő kényelmetlen érzés...





Mélyről jövő kényelmetlen érzés...éreztél mostanában ilyet?

Egyik pillanatról a másikra úgy érzed magad, hogy nincs semmi fogódzkodód, pedig máshoz képest van fedél a fejed felett és van mit enned...ez az állapot megsemmisítő erejű tud lenni.
Ha nincs kellő tudatosságunk, akkor olyan mélyre tud lenyomni, hogy sok időbe telhet, amíg MAGunkra eszmélünk...arról nem is beszélve, hogy van, aki nem is tud ebből kilábalni.

Mostanság úgy élünk mi Emberek(tisztelet a kivételnek), hogy a szemellenzőnk nem engedi meg, hogy tovább lássunk a fizikalitásunknál.
Magukat következetesnek valló Emberek félvállról, érdektelenül vesznek minden olyan közlést, ami túlmutat az emberi testen.
Az intellektuális dolgaikkal büszkélkedve versenyeznek kinek nagyobb az IQ-ja.

Hazudnak maguknak, miközben úgy gondolják, hogy irányítják az életüket.
Igazán , ha már egy nagyobb változás jön az életükbe, akkor összeomlanak.

Egy olyan világ polgárai vagyunk, ami nem az emberékért van, hanem EGYES emberekért CSAK!
Ezek az EGYES emberek sikeresen manipulálják a nagyközönséget úgy, hogy közben ők névtelenül a háttérben élik az életüket(nem nyomorban).

Persze ezen megtestesült lelkekre nem jellemző a Szeretet.
Számomra ez mindig is hihetetlen volt, hogy léteznek olyan emberek, akik, ha úgy diktálja az érdekük, akkor könyörtelenül eltesznek láb alól bárkit, akik az utukban állnak.

Ez a naivságom sokszor hozott olyan helyzetbe, ahol hatalmasat kellett csalódnom.

Ezek a Szív nélküli(hideg Szívű) emberek mindent megtettek az idők folyamán annak érdekében, hogy elfelejtsük, hogy kik is vagyunk valójában.
Hatékony, hazug propagandájuk olyan mértékben volt sikeres, hogy az emberek többsége mély alvásba merülve úgy véli, hogy ő irányítja az életét, miközben marionett bábúként irányítva van.

Csipkerózsika álmunkból felébredni nem egyszerű dolog, de , ha őszintén érezzük azt, hogy ebből ki akarunk szállni, akkor mindig megkapjuk időben a kellő segítséget.

A tudatosságunkra való ébredésünk akár most, ebben a pillanatban is elkezdődhet...persze nem hyperszónikus sebességgel, ahogy egyes tanok ígérik...de mindenképpen elindulunk önmagunk felé.
Ez az az állapot, amitől sokan félnek, hogy miért nem gyorsan történik a változás...miért nem lehet az ideális érzést azonnal megérezni, mint, ahogy egy alopátiás szert bevéve elég hamar megszűnik a fájdalom.
Türelmetlenségünk(hatalmas ego) mindent azonnal akar.
Ez az a világ az, amit a Hatalmas egok korának is nevezhetnénk.

Mindent, azonnal...ÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNNN!!!!

Ez a szellem uralkodik most a világon.
Parsifal történetét lenne ildomos elmesélni a gyerekeknek az iskolákban és nem rájuk erőltetni a matematikát 4 éves korukban.




Tönkre teszik ezeket a Gyermekeket így, a lelkük üressé, védtelenné válik.
Gépeket akarnak nevelni ...pontosabban nem is tudják talán, de azzá vállnak...válunk, ha így folytatjuk...hideg Szívű, önmagunkat dicsőítő, intellektuális robotokká.

A természetet romboljuk(tisztelet a kivételnek) és mesterségessé alakítjuk át a világunkat.

Fontos, hogy egyre többen tudatosan TUDATÁBA legyünk ennek.
A tudatmódosító média minden erővel jelen van, hogy ezen felismerésünk nehogy új gondolatokat szüljön bennünk.

Tudtad, hogy x y (híresség) megcsalta a feleségét és vett egy új luxus autót?...nap mint nap ilyen és ehhez hasonló "fontos" információkról hallhatunk a népszerű médiákból. ez kell a népnek...tényleg...a CIRKUSZ!

Ami már egy kicsit is azt igényli, hogy a lelkünk mélyére tekintsünk, az nem divatos.

Nem divatos, mert, ha nem gyorsan változunk, akkor nem éri meg erre időt szánni...ezért is vannak olyan gyorstalpaló beavatások...ami persze közkedvelt, divatos...jól el lehet róla beszélgetni egy buliban.

Tudatlanságunkban azt hisszük, hogy tudatosan élünk...élünk?...nem élünk, mert, ha élnénk, akkor ez az egészségünk tükreként egyre erőteljesebben jelen lenne az életünkben.

Ezt sem látjuk be, pedig az orrunk előtt van a sok betegség, katasztrófa, botrány, hazugság.

Amíg csak a fizikalitásban látjuk a megoldásunkat, addig egy helyben toporgunk.
Fel kell ébrednünk, hogy sokkal többek vagyunk, mit a fizikális testünk.

A hazug propaganda mindent megtesz, hogy vagy túl elvonatkoztatva éljünk és elszakadjunk a fizikalitástól(túlzott miszticizmus, szárnyalás), vagy túl beleragaszt az anyagba(materializmus).

Mind a kettő veszélyes.
Két szélsőség, aminek az egyensúlyát szellemi ismeretek és kellő, ideális tudatosság nélkül nem találhatjuk meg.

A TEST-LÉLEK-SZELLEM egyensúlya nélkül nincs egészség.

Halott , fájdalmat, félelmet hordozó élelmiszerek fogyasztása még jobban az anyagba nyom, amitől nem érzünk késztetést a változásra.

Amikor táplálkozunk, akkor Különböző erőket viszünk magunkba...az egészségünk ezen erőktől függ.

Túl kell látnunk a fizikalitáson, fel kell fedeznünk magunkban a csodát...azt a csodát, ami túlmutat az anyagon.
Meg kell látnunk, hogy egyes emberek olyan erőket képviselnek, amik egyértelműen azt szolgálják, azt képviselik, hogy elősegítsék, hogy tudatlanságunkban irányítottan éljünk tovább.
Úgy éljünk, hogy minden gondolatunkat más határozza meg, miközben úgy gondolkodjunk, hogy szabadok vagyunk.

Nem szabad okolni senkit...mindennek meg van a helye és szerepe ebben a nagy játékban.

A harag nem jó tanácsadó.
A szeretet az, ami elősegíti az ideális fejlődést, ami megengedi, hogy a másik emberben nem a MÁST, hanem a HASONLÓT fedezzük fel.
Ez az út mindenki útja. Persze nagyon távol állunk attól, hogy megvilágosodjunk, annak ellenére is, hogy vannak olyan csoportok, ahol úgy vélik, hogy nemsokára szétválik a búza az ocsútól.

Nem...ez az idő még nagyon messze van, de addig is itt az ideje, hogy egyre tudatosabban éljünk és felfedezzük egyre többen azt a szellemi étket, ami mindig a rendelkezésünkre áll, ha szükségünk van rá..."nem csak kenyéren él az Ember"...hanem szellemi dolgok befogadásán is.
Ha nincs meg ezen ideális szellemi táplálék, akkor a Lelkünk meghal.

Tompa, tudatlan zombikká válva járunk kórházról kórházra, könyörögve, hogy gyógyítsanak meg bennünket.
Sajnos itt tartunk...itt van tényleg az idő, hogy a MEGVÁLTÁS fénye megvilágítsa a lelkünk sötét foltjait és magunk előtt is megszégyenülve a szeretet alkímiája gyógyítsa be sebeinket, új tiszta gondolatokat, szabad érzéseket hozva ajándékul!

Advent harmadik hetében a BÁTORSÁG és a LÉLEKJELENLÉT erénye segít ebben bennünket...a FEHÉR ANGYAL óvó szárnyai alatt gyógyulhatunk.




Békés Adventet kívánok mindenkinek. Szeretettel.
Tibor

Nincsenek megjegyzések: