2017. szeptember 14., csütörtök

aranyló

Közép-és Kelet-Európa népeinek szellemi és gazdasági gyarmatosítása folyik, már eléggé gusztustalan módon. A terv egy jellegtelen, gyökér nélküli katyvasz. Most még nem igazán fájnak a dolgok, mert még abban a fázisban van, ahol az "immunrendszer" még aktívan dolgozik és a betegség még olyan degenerációt nem okozott, amit vissza nem lehetne fordítani.
De ez az idő eléggé határos, mert ha átbillen, akkor már a lelkünket eladtuk.
Attól rosszabb nem létezik, amikor az ember azt érzi, hogy megfosztották a gyökereitől és egy morálmentes világ kényszer rabszolgájává vált.
Döbbenetes az, ahogy ezt bagatellizálják, ahogy elferdítik a lényeget és azt hiszik, valami egészen új és építő felé haladnak.
Ténylegesen ideje van a felébredésnek, mert amíg még nem késő, addig lehet csak. Utána már nem.
Számtalanszor ugyanabba a csapdába esett az emberiség, mert könnyelműen lemondott a magasabb szférákról, arról a szellemi kapcsolatról, ami objektívebben látja a világ menetét.
Szellemi reintegráció nélkül tényleg egy helyben topogunk, sőt olyan időt veszítünk el, amiben még támogatva is vagyunk ebben a fejlődésben.
A Kali-yuga(sötét kor) ideje ugyan lejárt, de ha nem figyelünk még mélyebbre is süllyedhetünk.
A magunk megismerése ténylegesen aktuálissá vált, olyannyira, hogy mindenkinek egyénileg el kell jutni ezen felismerésre.
Ezen gondolataimmal kívánok csodás napot neked.
Legyen termékeny, aranyló búzamező a lelked. 


:)


Nincsenek megjegyzések: