2016. október 3., hétfő

véleményem


Moralitásról beszélnek olyan emberek, akikben a legcsekélyebb erkölcsi javítási szándék sincs meg, mert a profit érdekekében simán átgázolnak embereken, családokon, népeken az egység nevében, amitől az adott területeken káosz és félelem kezdi felütni a fejét.
Hangzatos hazugságokkal igazolják magukat, hogy ezek a tetteik elkerülhetetlenül fontosak és az emberiség javát szolgálják.
Kegyetlen hideg szívük nem ismeri a könyörületet és olyan taktikát alkalmaznak, amivel maguk mellé tudnak állítani hiszékeny embereket, aki bedőlnek az idő előtti globalizáció fontosságának.
Persze egyszer az emberiség eljut abba a korba, ahol ezen egységesítés már nem lesz idő előtti és ideális időben, hasznosan válik az emberiség egyé.
De ennek az ideje nem most van és nem is a közel jövőben, sőt nagyon sokára.
Addig is jobban át kellene gondolni az egészet, ami most történik, ami sajnos nem jó irányba megy, mert ennek ténylegesen nem lesz jó következménye.
Nem vagyok vészmadár, nem vagyok híve a szélsőséges összeesküvéseknek, de abban biztos vagyok, hogy egyes érdekköröknek milyen manipulációs szándéka van Európa meggyengítésére.
Nem kívánok senkivel vitába szállni ezzel kapcsolatban, de a véleményemet leírtam.
Legyen szép estétek.

Nincsenek megjegyzések: