2010. április 22., csütörtök

víztelen

Minden nagy változást megelőz egy olyan bizonytalan érzés, ami kétségekkel próbál teletömni...megváltozott, más viselkedés mintáink miatt nagyon furcsán érezzük magunkat a bőrünkbe.
Ez általában teljesen eltér a nagy átlagétól és úgy érezhetjük, hogy valami baj van velünk...pedig ez csak a lelkünk finomodásának a jele, tükre. De biztosak lehetünk benne, hogy időben megkapjuk a megerősítést...hogy milyen formában, azt nem mondhatom meg, de az biztos, hogy megkapjuk.
Minden ilyen lelki változás fizikális változást hoz az életünkben(pl.elhagyhatunk valamilyen rossz szokásunkat, beidegződésünket), ami mindenképpen az egészségünket támogatja, annak ellenére is, hogy a mai világnak ez még nagyon furcsa, sőt nem normális.
Ez minden emberre egyetemesen vonatkozik. Aki nem fejlődik lelkileg, annak nem lesz változása a cselekedeteiben, a gondolataiban, az érzéseiben...alakjában(vagy csak amorfabb, betegebb lesz).
Az ilyen emberek a földhöz ragadtak, a begyepesedettek...itt most nem ítélek, csak a száraz tényeket közlöm. Mindennek van létjogosultsága, ezért akik nem érzik annak fontosságát, hogy szellemileg, lelkileg épüljenek, azok ezt választják.
Ez a szabad akarat.
De a szabad akarat nem nyújt védelmet a korai öregedéstől, a korai hajhullástól, a csontjaink, ereink elmeszesedésétől...mert, aki nem megy kellő módon a változással, az víztelenné teszi a testét, ami egyenlő azzal, hogy nem a normál tempóban idősödünk, hanem idő előtt betegen öregszünk.
Óriási különbség.
Tehát egy lelki változás mindig tükröződik a testen...ha helyén való az irány, akkor kellő mennyiségű víz van a testünkben, ha nem, akkor viszont kevés...ez a dehidratált állapot az alapja minden betegségnek.
Nem ijesztgetésnek szántam:-)...
Szeretettel,
izi

Nincsenek megjegyzések: