2009. december 12., szombat

Az ami vagy, jutalom és egyben büntetés azért, ami vagy

Minden, ami vagy jutalom és egyben büntetés azért, ami vagy...
Ez a mondat számomra mindent elmond...minden magyarázat meg van benne mindenre.
Az, hogy milyen a bőrünk, milyen a hajunk minősége, dússága...külső megjelenésünk...ezek a külsőségeink, de a belsőnk, a lelki világunk...gondolataink, érzéseink minősége és ezeknek tudatos kontrollja, vagy tudattalan megélése is mind-mind ebben a mondatban benne van. Sokan vannak úgy, hogy fogalmuk sincs arról, hogy az érzéseinket és gondolatainkat ildomos felügyelet alatt tartani, persze a nem helyén valókat.
Az, hogy ehhez a felismeréshez mikor jut el az ember, az nagy mértékben függ attól, hogy karmikusan mit hoztunk magunkkal...mit tanultunk ezen életünkben, akár a szüleinktől, akár a barátainktól, ellenségeinktől.
Én is pontosan az vagyok, amit megérdemlek.
Néha ellenszegülök és megkérdőjelezem ezt, de hamar vissza billenek és belátom, hogy most van itt az ideje annak, hogy változtassak.
Néha nagyon nehéz...de ildomos változni.
Hihetetlen erő kell kidobni egy olyan képet, ami egy fájdalmas emlékhez kötődik, egy nagy szerelemhez...de megéri túltenni rajta. Ha ez megtörténik, akkor változás következik be az életünkben és a testünkben sejtszinten.
A számítógép egy hatalmas tükre annak, ami az agyunkban tömörül.
Egy vírus megjelenése a gépen egy egyértelmű jele annak, hogy ideje másként szemlélni a világot és kilépni abból a megfelelésből vagy korlátozásból, amiben vagyunk.
Csak kapcsoljuk be a számítógépünket és meglátjuk a valóságot. Mi foglalkoztat, milyen oldalakat látogatunk, mennyire vagyunk csak az anyag rabjai?...itt látható.
De sokan ezt nem tudják összeegyeztetni, mert még még nincs hozzá affinitásuk.
Idővel eljut minden lélek arra a szintre, hogy a külső világ benyomási révén felismeréseket tegyen magában.megismerje azt, amit jól eltitkol magában, mások tükre által.
Örülök, hogy az vagyok, aki...tényleg. Néha fájó, hogy sokan nem értik, ami számomra helyén való...de ez van. Ettől vagyok igazán én és nem kívánok megfelelésben élni tovább.
Szeretettel.
izi

Nincsenek megjegyzések: