2010. március 24., szerda

mutatok egy utat



Most jöttem meg a Mátrából...ezek a gondolatok fogantak meg bennem...szeretettel....ez a fotó is abból a sperspektívából született, ahogy elmélkedtem:-)

Én csak mutatok egy utat...ne engem kövess, magadat.
Van bőven dolgunk mindannyiunknak...a túlzott egónkat egészséges, ideális mértékűre alakítani...ami nem egyszerű feladat és nem fog menni olyan hamar, mint, ahogy nagyon sokan állítják...ez az asztrál testünkkel függ össze.
Egy a lényeg következetesen haladni önmagunk felé...ettől nagyobb dolgot nem tehetünk.

A másik dolog, ami az étertestünkkel függ össze az a hazugság és a tévedésre való készségünk...és az önzés.
Egyre tisztábban kell látnunk magunkat, hogy igen is tévedésből tévedésekbe eshetünk és nagyon sok hazugság vesz minket körül...
Ha másnak nem is, de magunknak folyamatosan hazudunk.
Itt is a következetes önismeret a lényeg és a szándék, hogy változzunk...a hazugságból az igazlelkűségünkhöz, a tévedésből az ítélet biztosságává, igazságává.

A fizikai testünkkel függ össze a betegséghez való viszonyunk és a haláltól való félelmünk.
Ez is helyre igazítást igényel mindannyiunkban...a lényeg itt is a tiszta, őszinte, szeretettel teli szándék a változásra.

Röviden ennyi, amit tanulnunk kell...ez nem egy-két ember öltő alatt fog végbe menni.
Ez a változás csak egy olyan erő jelenlétével lehetséges csak és ez által hatékony, amit már minden ember a szívében hordoz...ez az a sokszor hallott, talán már sajnos elcsépelt dolog, ami nem más, mint a megváltó erő...Krisztus impulzusa.
Nincs más dolgunk, mint érezni és tudatosítani a jelenlétét...onnantól elindul minden a helyén való irányba.
Még egyszer elmondom, hogy én azt az utat mutatom, ami számomra ideális és tapasztalataim szerint működőképes...mások szerint az út sokkal egyszerűbb és 2012-ben minden dolog fölé emelkedhetünk...úgy, hogy mi magunk nem is tettünk ezért semmit, morálisan nem változtunk, életmódunkban nem hoztunk gyökeres változásokat.
Ezt is el lehet hinni, sőt nagyon egyszerűnek és kényelmesnek tűnik...igen az...pontosan ez benne a kelepce...de ezt mindenki döntse el saját magában, a lelkében.

A helyén való dolgok megjelenéséért kitartóan tenni kell.

Szeretettel.
izi

1 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.