2016. november 23., szerda

térdet



Lesznek dolgok, amiket ha akarunk, ha nem, akkor is meg kell élnünk. Néha olyan helyzeteket hoz az élet, hogy hatalmas ígéretekkel kecsegtetve belecsal egy eleve lehetetlen helyzetbe, amit az elején még józan ésszel is belátunk, de az idők teltével a varázs meghozza kellő hatását és az önkontrollunk hiányában már sodródunk az árral.
Ez nem jó vagy rossz, ennek így kell történnie, mert az életünk tényleg tartogat olyan meglepetéseket, aminek hatására tudunk csak igazán kizökkenni az adott berögződéseinkből.
Ez a pár gondolat megint csak az Advent első hetéhez kapcsolódik, az IGAZSÁGOSSÁG erényéhez, hogy még jobban, még mélyebben átlássuk az isteni szervezést, elrendezést, amihez csakis pozitívan érdemes hozzáállni.
Persze a távlatokból ez sokkal könnyebb már, de minél erősebbek leszünk, minél jobb lesz a viszonyunk magunkkal, akkor már a legnehezebb élethelyzeteinknek is szabad utat engedve igazságosságot vélünk felfedezni minden momentumában.

Igazán nincs a Földön olyan ember, akinek ne lenne egy nagy életfeladata( ami számára a legnehezebb és legnagyobb lecke), még a  terapeutáknak is van, akikről sokszor hisszük tévesen, hogy ők már sérthetetlenek.
Mindenkinek van egy gyengéje.
Ezt a gyengét megtalálva és kihasználva dolgozik az Ellenerő azon, hogy elbukjunk. Ez néha sikerül is, de nincs ezzel semmi baj, csak álljunk fel újra és nézzünk előre és hajtsunk a feladat előtt térdet. :)
:)

Nincsenek megjegyzések: