2016. július 31., vasárnap

tényleg...

https://www.youtube.com/watch?v=CpaOh4poNms

Ha már nem leszek rabja a testednek, akkor szabad leszek.
Nővé váltál mellettem, pedig alapból is az voltál, csak valaki beléd tiport és azt a sötét részt aktiválta a lelkedben, amit úgy nevezünk, hogy elhagyatottság és az ehhez kapcsolódó becsapottság, ami értéktelenség érzettel párosult.
Hatalmas teher ez.
Aki még nem érezte, legyen az Nő, vagy Férfi, fogalma nincs milyen kegyetlen fájdalom ez.
A legváratlanabbul válhatunk valakinek a szexuális vonzalmának rabjává.
Aki úgy véli, hogy ez nem igaz, annak még tartogat meglepetéseket az élet.
A legfurcsább az, hogy nem feltétlenül tetszik az a valaki eleinte, sőt, azt is érezhetjük, hogy menekülnénk előle, mert valami olyan kisugárzása van, amit nem is tudunk magunknak megmagyarázni.
De aminek meg kell történnie ha két Lélek ebbe beleegyezett egyszer, akkor az be is fog következni.
Mindig a leggyengébb láncszemünket kell megkeresnünk még időben és azon dolgozni, hogy ha ilyen helyzetbe kerülünk, akkor ne sérüljünk akkorát.
Sérülni mindenképpen fogunk, mert ennek a fájdalomnak a mélysége a katalizátora a tudatosulásunknak, felismeréseinknek.
Nálam is a leggyengébb láncszem szakadt el.
Magabiztosságom mámorában biztosnak éreztem az életem és elhanyagoltam azon szellemi tartalmak befogadását, ami igazán élteti a lelkem.
Aminek be kell következnie, az meg is történik. Mondjuk nálam szép fokozatosan épült be a függőség.
Ez az a pont, amikor az Ellenerő megadja a kegyelemdöfést.
Ez az a pont, amikor hirtelen elvágnak minden szálat és igazán erre reális magyarázat nincs is, mert nem az a lényeg, hogy miért történt, hanem az, hogy a függőségemet felismerem-e, vagy a régi beidegződésem szerint választ akarok arra, ami történt.
Semmi értelme ilyenkor azon fáradozni, hogy megmentsünk egy ilyen kapcsolatot, ezen kapcsolat egyértelműen arról szólt, hogy emelkedik-e ezáltal ez ember, vagy belesüllyed a nihilségbe és energiáját elvesztve úgy érzi nem sikerül már neki soha semmi, mert már senkiben, semmiben nem tud már bízni.
A szexuális rabság egy nagyon veszélyes dolog, látszólag viszont nem.
Sőt, a mai világban a szexualitás szélsőségei egyértelműen elfogadottak, aminek a lélekre gyakorolt romboló hatásáról nem is akarnak tudni.
Szeretethiány van ennek a hátterében, a legnagyobb fokú.
Az egó nehezen tűri, ha egy szexuális kapcsolat hirtelen megszakad, ami már a háttérben észrevétlenül  függőségig ment el.
Aki megszakította sem feltétlenül van tisztában ennek karmikus hátterével, mert csakis az érzéseire hagyatkozott.
Addig, amíg ez a függőség él, addig nem lehet igazán barátságról beszélni, viszont, ha tudatosult és feloldódott, akkor igen.
Sőt, akkor lehet igazán mély Nő-Férfi barátság, annak ellenére is, hogy ezt nem díjazzák sokan és azt hirdetik, hogy lehetetlen.
Minden attól függ, hogy a két lélek milyen érettségi szinten van, mennyire ismeri önmagát és ezáltal teljesen máshonnan közelíti meg a dolgokat.
A múzsák így születnek.
Amikor már a testiség nem korlátoz, amikor már úgy tudunk egy másik neműre gondolni a legnagyobb szeretetünkkel, ami inspirálólag hat ránk és ettől a lelkünk is gyógyul.
Legyél szabad Te Drága!
Szabadon vagy igazán TE.


Nincsenek megjegyzések: