2010. február 27., szombat

alázattal erősnek lenni

Addig, amíg nem érünk fel ahhoz a gondolathoz, hogy nem a fizikális síkon döntünk a dolgok fölött, akkor igazán semmi érdemlegeset nem tehetünk.
Sajnos jelenleg ez van, úgy akarnak megváltoztatni valamit a helyén való irányba, hogy nem tudják, hogy minden egy sokkal magasabb, anyagtalan minőségünkben dől el.
Eddig is ettől függött minden, ez után is ettől fog függeni.
Csak az egó hiteti el azt, hogy a szellemi törvények, szellemi dolgok nem befolyásolják azt, ami jelenleg az érzékszerveinkkel megtapasztalható.
Minél többen hisszük, hogy a bennünk lévő szeretettel, jó szándékkal előbbre vihetjük a világot, annál hamarabb megérezhetjük a változást.
Ehhez ki kell üresednünk, amitől mindenki fél.
Mit jelent az, hogy kiüresedni?...annyit csak, hogy már nem félni felvállalni azt, amik vagyunk...

Önmagunkban kell megtalálnunk a megoldásunkat, miközben az egységet képviseljük. Ez az a dolog, amit sokszor említek...INDIVIDUÁLISAN EGYSÉGTUDATÚ.

Ahhoz, hogy valaki egy országot vezetni tudjon...annak ezeken a próbákon, beavatásokon át kell esnie...alázattal kell erősnek lennie, ahol nem az egója irányítja, hanem egy sokkal magasabb minőség.
Volt ilyen vezető nem egy, főleg olyan is, akiről a történelem még nem is írhatott....az idő is eljön, amikor felnövünk ehhez...de előtte mindenkinek egyénenként kell elkezdeni önkritikát gyakorolni, őszintén magukba látni.
Ehhez kívánok erőt és sok egészséges megtapasztalást.

Ez az írás annak apropójából született, hogy nagyon sok acsarkodást látok az írásokban, cikkekben a politikai nézeteltérések miatt...sajnos ismétlik önmagukat és nem veszik észre, hogy nem ebből a létsíkból kezdődik el a megoldás...

Nincsenek megjegyzések: