2010. szeptember 6., hétfő

egyre

Egyre jobban érzem azt, hogy elfogadásban vagyok. Nem egyszerű az életem, de valahol van bennem egy bizonyosság, ami mindig átölel, ha szükséges.
Van, hogy kegyetlen csatákat vívok reggel az érzéseimmel, de mégis ideálisan megbékélek velük és megy a napom tovább. Egyre több tudatosság szűrődik be az életembe, ami szeretettel át tudja ölelni azon érzéseimet, ami össze akar törni.
Tudatosság nélkül nem lehet élni...ez biztos.
A tudati lélek korában élünk, ahol nem elég már a hit csak.
Egy összképet érdemes látni, hogy ebben felfedezhessük magunkat, mert, ha ez nincs meg, akkor elveszettnek érezhetjük magunkat.
Minél tisztábban érezzük MAGunkat, annál tisztábban felcseng, felfakad az az információ belőlünk, ami ősidők óta belénk lett táplálva.
Ahogy egy fenyő magjában is ott van az üzenet, hogy mi legyen belőle, ha a föld alá kerül és víz éri, ugyanígy az Ember MAG(j)ában is ott van minden.
Ha ezt megértjük, megérezzük, akkor elindul bennünk egy gyógyulási folyamat, ami nem engedi már meg annyiszor, hogy átverjen a világ.
Nincs más feladatunk, mint elhinni, tiszta szándékunkat kifejezni a felé, hogy a egyek vagyunk azzal a MAGgal, ami bennünk él...ami a szívünkben "vár" arra, hogy felismerjük, felismerd:-).
Szeretettel ölellek,
izi

Nincsenek megjegyzések: