2016. december 31., szombat

legyen



Kívánok neked egy sokkal tudatosabb évet, egy olyan évet, amiben a morálisabb utat választod, amiben az önfényezés aránya ideális arányban van az alázattal.

Kívánom, hogy egyre többször legyél jelen az életedben, vedd észre azon beidegződéseidet, amit már el kell hagynod, amire már nincs szükséged, mert kellő ideig bujkált előled és hatott rád úgy, hogy te észre sem vetted.
Önmagad megismerése a legfontosabb, mégis úgy teszel, mintha ennek a dolognak nem lenne prioritása, mert a külsőségek ápolása lenne az elsődleges feladatod(tisztelet a kivételnek).
Olyan korban élünk, aminek ugyanúgy meg van a feladata, mint más koroknak.
De aminek régen volt fontossága, az már elavulttá válhat és ezért sem szabad a régebbi korok lelkivilágának megfelelő gyakorlatokat alkalmazni a lelkünk építésére, mert igazán csak az időt húzzuk vele.
Jelen korunk legfontosabb tanulnivalója nem más, mint a karmatudat beépítése az életünkbe.
E nélkül a lelkünk nem tud ideálisan fejlődni, nem tud bizonyosságot szerezni, amitől egyre nyugodtabbá válhatunk.
Az atavisztikus ceremónikus beavatások ideje lejárt, már semmit nem tudnak adni a lelkünknek, maximum pár órás, napos egókielégülést, ami nem elegendő egy nehéz élethelyzetben, mert stabilitásunk ettől nem lett, nem lesz.
Kívánom, hogy vedd észre a különbséget, azt, hogy mennyire fontos az az út, ahol már nem akarod a mások figyelmét, ahol ténylegesen megtörténik a beavatásod, mert ezen az úton már nem is történhet máshogy.
Te és az Önvalód egyek vagytok, erre rá kell mindenkinek döbbennie, hogy a hazugságmentes utat kezdjük el járni, ahol a világi protekciók, ismeretségek már nem számítanak.
Az új éved legyen békés, tudatos, szeretettel teljes.

Nincsenek megjegyzések: