2010. május 17., hétfő

finom?

Az, hogy valami maradandóan a helyén való irányba változzon, egyértelműen, láthatóan...amire nagyon sokan vágynak, amit sokan dimenzió váltásként, tudatszint váltásként emlegetnek, még nagyon messze van.
Persze jól hangzanak ezek a dolgok, ki ne akarna hirtelen minden gondjától, bajától megszabadulni.
Pontosan ez a türelmetlenség az, ami miatt az emberek ennyire hiszékenyek.
Ha ilyen egyszerű lenne minden, akkor teljesen fölösleges minden, amit eddig tettünk, amit eddig tanultunk.
Ha így van, akkor elég a vágy a változásra és ezáltal mindenki felülírhatja a karmáját(ami eddig nem is tudom minek volt akkor?)...

Az, hogy a szeretet nevében, szeretettel telve összegyűlnek és így gondolják(miközben fals teóriákat hangoztatnak) még nem ír felül egy olyan szerződést, amit egyértelműen megkötött az ember...mikor is?...ezt szerintem nem kell elmondanom, aki nem tudja, az nézzen utána:-)

A modern emberiség hirtelen, túlzott szabadságában nagyon sok mindent képes elhinni és elhitetni.

De aki akar az váltson hirtelen dimenziót és tudatot:-)...tegye ezt úgy, hogy utána írja le a tapasztalatait:-)....ja és ne felejtse hirtelen felülírni a karmáját sem, ahogy állítólag sokan már megtették...és érdekes még mindig ugyanazokba a csapdákba esnek bele...hogy is van ez akkor?:-)

A lemúriai korban, ahogy az ember egyre sűrűbb fizikális testét felvette és nemekre osztódott...ezzel együtt a karma folyamata is beindult. Előtte nem volt...de lesz idő, amikor újra nem lesz, mert nem lesz rá szükség...de ennek az ideje még nem érkezett el, aki ezt állítja, az a tudatlanságában falsul beszél.
Pontosan ezért is jutott ide az emberiség, ahol most tart...ez a türelmetlenségünk gyümölcse...most eszed...finom?:-)

De hát az emberek többsége bevette már a Lesz....m tablettáját és a szemellenzőjét felvette...nincs miért csodálkozni:-)





Szeretettel,
izi

Nincsenek megjegyzések: