2010. május 11., kedd

protokoll

Az élet tele van protokollal.
Az emberek megharagszanak, ha nem köszöntöm fel őket a nevük napján, vagy a születésük napján.
Engem ilyennel nem lehet megsérteni...én senkitől nem várok el ilyet...valahol úgy érzem, hogy ha szeret valaki, akkor az nem pontosan azon a napon kell, hogy legyen és akkor fejezze ki a szimpátiáját felém.
Nincs erre szükségem.


Az őszinte, tiszta közeledést megérzem és jól esik, de az ilyen protokoll jellegű dolgok nem vonzanak.
Ha az embernek nincs jó kedve, hogyan is várhatnám el, hogy pontosan azon a napon mosolyogjon rám...ezért úgy érzem, hogy nyitott vagyok a közeledésre az év bármelyik napján, persze, ha bennem is van szufla.

A protokoll olyan dolgokat is elvár az emberektől, amit, ha megtehetné, akkor nem csinálná meg.
Úgy vélem, hogy pontosan ezekért a dolgokért nincs energiája az embereknek.
A túlzott megfelelés és a létbizonytalanságból eredő félelem rákényszeríti az embereket arra, hogy olyan dolgokat is csináljanak, ami a hátuk közepére sem kívánnának.

Itt persze nem beszélek olyan dolgokról, amikor az ember szent meggyőződéséből és szent jelenlétében, őszintén teszi a dolgát és így vesz részt egy ilyen helyzetben.

A lényeg az őszinteségen van...de gondoljuk csak el, hogy mennyiszer teszünk úgy, hogy egyáltalán nem is vagyunk benne a dolgokban, szinte ott sem vagyunk, mégis ott kell lennünk...na...ez az igazi hazugság...hazudunk magunknak és hazudunk másoknak is.
Rettenetes sok energiánk megy így el...rettenetesen sok...nem is hinnénk, de a hátunk közepére sem kívánt dolgaink, a hátunk közepén okoznak fájdalmakat...ki hitte volna?:-)...de a protokoll el is várja ezt, hogy szenvedj:-).
Ha egy ilyen helyzetben NEM-et tudunk mondani...lehet, hogy eleinte nehéz lesz és furdalni fog a lelki ismeret, de higgyétek el, később feltöltődünk energiával...és nem fogjuk megbánni.


Szeretettel,
izi

ui...szóval, ha pontosan Te, aki olvasod egyszer úgy érezted, hogy kihagytalak a szórásból és nem köszöntettelek fel, akkor talán megenyhülsz ...és belátod, hogy én nagyon is szeretlek, csak hazudozni nem szeretek...Isten éltessen...így utólag és fogadd el tőlem ezt a kis virágot:-)....izi

Nincsenek megjegyzések: