2010. május 20., csütörtök

gondolataim (plusz)



Amikor a vodkát ittam decijével(huszonévesen), kísérő nélkül még nem érdekelt az, hogy mennyire tudatos az emberiség, ahogy manapság sem érdekli azokat ez a dolog, akik az alkoholt vedelik...mérgezik magukat különböző szerekkel, szellemi szennyeket olvasnak, néznek ...stb.
Hála az égnek odáig nem jutottam, hogy alkoholista legyek, de azon sokszor elgondolkodom, hogy hogyan is maradt egészséges a májam.
Szerintem vigyáztak rám onnan felülről:-).
Az, hogy mostanában elkezdett érdekelni az a dolog, hogy az emberek mennyire tudatosan élnek, már annak köszönhető, hogy egyre jobban rádöbbentem, mennyire le voltam magam is butítva.
Az alkohol eleve egy legális dolog, holott totálisan testidegen anyag, még annyira sem egészséges, ahogy a "jó orvosok"szokták mondani..."napi 1 dl vörös bor szükséges".
Ha teljesen az igazat akarjuk hallani az az lenne, hogy napi min. 1 dl szőlőlé szükséges az egészséghez(alkohol nélkül).
Az egészség teljesen ellentétben áll az alkohollal.

A szervezetünknek egyáltalán nincs szüksége ilyen mérgekre...de mégis legális.
Amikor az emberek megünnepelnek valamit(tisztelet a kivételnek)egyből előkerül az alkohol...isszák olyan önmagukat felelősségteljesnek mondott emberek, akik mások sorsa felett döntenek.
Az, aki a feszültségét csak az alkohol mámorában tudja levezetni, az egy GYENGE  EMBER.(itt sok minden másra is értem...pl tudat módosító szerek, agresszió(mások elnyomása), aberrált szexuális viselkedések...stb.)
Az embereknek nem az ital hatására kellene közelednie a szomszédaihoz, az alkalmazottjához, hanem alapból...el kell kezdeni egyéb módszerekkel az elviselhetőbb tartományba vinni az életünket.
Tudom, ez nem egyszerű egy földhöz ragadt embernek, aki úgy véli, hogy csak az ital hatása alatt tudja jobban éreznie magát, de ez nem kifogás, mert mindenkinek egyszer be kell látnia azt, hogy vannak olyan módszerek, amivel megemelhetjük a rezgés szintünket, több energiánk lehet ebből kifolyólag.
Persze ez a nehezebb út, a nem annyira sokan járt út.
Itt tényleg csak magunkra számíthatunk, sokszor nagy elkeseredésünk közepette is csak a kitartásunk, az előrelátásunk, a hitünk segíthet...el kell jutnunk egy olyan tapasztalási pontig(kapaszkodóig), amire mindig stabilan vissza tekinthetünk.
Nem baj, ha csak egyszerre egy rövid ideig sikerül fenntartanunk az elfogadható állapotunkat, mert, ha az már egyszer meg volt, akkor az lesz a támpontunk. Tudni fogjuk, hogy nem csak az olvasottakra támaszkodhatunk, hanem már a saját tapasztalatainkra is.
Ezt kell elérni egyénenként.
Egyénenként kell, hogy magasabb tudat állapotra jussunk. magunkkal kell törődnünk, hogy hatással legyünk másokra.
Ha mi magunk változunk a helyén való irányba, akkor ez kihatással van a környezetünkre.
Ez a lényege annak, amit én is csinálok.

Eddig mindenkit meg akartam gyógyítani, minekutána rájöttem, hogy csak katalizátora lehetek annak, akinek van szándéka a gyógyulására, az egészségére.
Senki sem tud meggyógyítani senkit, aki azt állítja, hogy igen, az nem mond igazat.
Nem véletlenül vagyunk mi Emberek abban a szerepben, hogy teremtettek és teremtők is vagyunk egyben.
Akkor van baj, ha az egyik irányba túlzottan elmegyünk és azt hisszük magunkról, hogy nem tehetünk semmit magunkért, vagy túlzásokba esünk magunkkal szemben és az emberekkel szemben, csodadoktornak gondolva magunkat.
Ez az önmegismerés útja.
Addig amíg az emberek manipulálhatók, addig nem fog semmi érdemben változni.
Jelenleg ott tartunk, hogy nagyon sok ember nem is akarja észre venni, mennyire le vannak butítva.
A lebutításuk nagyon jó azon embereknek, akik a hatalmon vannak.

A hatalmon ülők tudattalanul, vagy tudatosan fekete mágusok.
Az emberek elnyomásából fakadóan élik hazug, egyesek rivalkodó életüket.
A hatalom fennmaradását nagyon veszélyezteti az, ha az emberek egyre tudatosabbak lesznek.
Ezt észre is vették sokan már az elnyomók közül, ezért szisztematikusan dolgoznak azon, hogy nehogy felébredjen az Emberiség.

Mik ezek a szisztematikus butítások?

Szinte minden, ami kereskedelmi csatornákból reklámként a nyakunkba zúdítanak...szinte minden, amit a híradóban mondanak...szinte minden, amit történelemként megtanítottak velünk...szinte minden, ami az egészségről köztudott...szinte minden, amivel odaszegezhetik az embereket a képernyő elé...félelmekben tartva az embert, saját irányítását, hatalmát a saját sorsa fölött megbénítva.

Amikor valaki felfedezi saját erejét, hatalmát, onnantól kezdve nem lesz lehetőségük az elnyomóknak továbbra is így tenniük velünk Emberekkel.





















ÉBRESZTŐ...ezért is a legfontosabb, mindenki önmagában kezdje el a felszabadítását, ne mást okoljon.


Szeretettel, izi
































Nincsenek megjegyzések: